ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΚΙΑΘΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 10/07/22

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : ΟΛΟΗΜΕΡΗ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 45€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ  


Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με προορισμό την Γλύφα, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο μας. 
9:00 Αναχώρηση από Γλύφα προς Σκιάθο. Στα δεξιά μας φαίνεται ο Αγιόκαμπος από όπου γίνεται η συγκοινωνία της Β. Εύβοιας και της Βόρειας Ελλάδας. Σε λίγο θα φανούν και οι Ωραιοί,ένα μικρό λιμάνι που φιλοξενεί ένα μεγάλο αλιευτικό στόλο. Στα αριστερά μας θα φανεί το Αργυρόνησο με το παραδοσιακό φάρο να στεφανώνει την κορυφή του. Πάντοτε στα αριστερά μας θα δούμε τον Παγασητικό με τα χωριά Τρίκερι και Αγ Κυριακή να φαίνονται εκεί που το Πήλιο καταλήγει στο γαλάζιο του Παγασητικού. Θα περάσουμε κοντά από το Πευκί ένα χωριό κυριολεκτικά μέσα στα πεύκα, τουριστικό θέρετρο τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στα δεξιά μας το Αρτεμίσιο όπου το 480 πχ έλαβε χώρα η ναυμαχία ελληνικού και περσικού στόλου. Πριν φτάσουμε στη Σκιάθο πάρτι πάνω στο πλοίο με χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές και ελληνικούς και ξένους χορούς.
11:15  Άφιξη στις Κουκουναριές την πιο διάσημη παραλία της Σκιάθου. Mία υπέροχη αμμώδης παραλία και το πράσινο να φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Εκεί βρίσκεται το Skiathos Palace, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Σκιάθου. Πίσω από την πρώτες σειρές δέντρων βρίσκεται μια μικρή λιμνοθάλασσα με πάπιες και κύκνους.
13:45 Αναχωρούμε πλέοντας κοντά στις παραλίες του νησιού κατευθυνόμενοι στην πόλη. Μπροστά μας φαίνονται τα νησάκια μικρή και μεγάλη Τσουγκριά και στο βάθος η Σκόπελος.
14:00 Φτάνουμε στη πόλη. Ελεύθερος χρόνος για να δείτε το Μπούρτζι που συνδέεται με τη πόλη με μια γέφυρα, το παλιό ενετικό κάστρο που φιλοξενεί λαογραφικό μουσείο, το σπίτι του Παπαδιαμάντη, τα στενά γραφικά σοκάκια του νησιού και το μικρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης – Νιώθεις τη ζέστη από τις μηχανές των αεροπλάνων όταν απογειώνονται.
16:45 Αναχώρηση. Το πάρτι αρχίζει ξανά με χορούς και κεράσματα.
19:00 Φτάνοντας στη Γλύφα. Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις φτάνει στο τέλος του. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Αθήνα.

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10/07/2022

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

210 70 18 111

210 81 45 145

1 ημέρες / 0 νύχτες
από 45,00€ /
Ποσότητα:
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 100
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: