ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Βουδαπέστη – Βιέννη - Βελιγράδι

1η μέρα: Αθήνα – Νις ή Κραγκούγεβατς
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα. Ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνέχεια του ταξιδιού μας μέσω της Κοιλάδας Τεμπών – Πλαταμώνα. Στάση για γεύμα (προαιρετικά), και συνέχεα για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή Νις (ή  Κραγκούγεβατς) για δείπνο και διανυκτέρευση.


2η μέρα: Νις ή  Κραγκούγεβατς – Βουδαπέστη
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι και το Νόβισαντ φθάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκεντ. Το απόγευμα η «Αρχόντισσα του Δούναβη » μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη και στη συνέχεια δείπνο.

 
3η μέρα: Βουδαπέστη
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Κατόπιν, διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη Βούδα, για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, από το λόφο του Γκέλερτ.  Ελεύθερος χρόνος για γεύμα , μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο Vaci Utca ή να κάνουμε μια μίνι κρουαζιέρα με καραβάκι στο Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση. 


4η μέρα: Βουδαπέστη – Βιέννη - Βουδαπέστη
Πρωινό και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στη Βιέννη. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου) όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε. Έπειτα θα δούμε το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη. Δείπνο και διανυκτέρευση. 


5η μέρα: Βουδαπέστη – Βελιγράδι - Νις ή Κραγκούγεβατς
Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, όπου θα έχουμε σύντομη στάση - επίσκεψη, με ενδιάμεσες στάσεις, τελικός προορισμός η περιοχή της Νις, για δείπνο και διανυκτέρευση.


6η μέρα: Νις ή Κραγκούγεβατς - Αθήνα
Πρωινή αναχώρηση για την Αθήνα και άφιξη το απόγευμα. 

 

Κόστος κατ’ άτομο

Δικλινο

Μονόκλινο

325€

+125€

 

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/09, 09/10, 26/10

Περιλαμβάνονται: 

Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*/4* (2 Νις/Κραγκούγεβατς , 3 Βουδαπέστη)
Ημιδιατροφή καθημερινά 
Ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος 
Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
Ελληνόφωνος διπλωματούχος τοπικός ξεναγός στη ξενάγηση της Βουδαπέστης
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας 
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών 
 
Δεν περιλαμβάνονται: 
Checkpoint 20€ 
Είσοδοι σε μουσεία , ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 
 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

210 70 18 111

210 81 45 145

6 ημέρες / 5 νύχτες
από 325,00€ /
Ποσότητα:
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: