Παρίσι 5 ημέρες απο 500 ευρω

ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΡΟΣ ΜΑΡΟΚΟΥ 8 ΗΜΕΡΕΣ

ΝέοΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ 7 & 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
Κωδικός Προϊόντος:MAR
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
895,00€Χωρίς ΦΠΑ: 895,00€
Ποσότητα:Καλάθι

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ 15/01 ΕΩΣ 31/03 ΚΑΙ 08/03, 09/03, 23/03 895€

Ημέρα 1η ΑΘΗΝΑ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση της Καζαμπλάνκα. Θα επισκεφθούμε την Κεντρική αγορά, την Πλατεία Μωχάμεντ του 5ου, την πλατείατων Ηνωμένων Εθνών, την παραλιακή λεωφόρο Κορνίς, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ, το τζαμί του Χασάν του Β΄ (εξωτερικά) και την πλούσια συνοικία Άνφα, με τον ιππόδρομο και τα γήπεδα γκολφ.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ - ΡΑΜΠΑΤ- ΜΕΚΝΕΣ - ΦΕΖ
Πρόγευμα και ακολούθως αναχώρηση για το Ραμπάτ, που απέχει 95 χιλιόμετρα. Θα επισκεφθούμε το παλάτι του Βασιλιά Χασάν του Β’, το Μαυσωλείο του Μωχάμεντ του 5ου , τον Πύργο του Χασάν και την κάσμπα Ουιντάια. Περνάμε από την περιοχή Σουίσυ με τις πρεσβείες και συνεχίζουμε για την Μεκνές. Μετά από 140 χλμ, φτάνουμε στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα Μεκνές, όπου θα κάνουμε στάση στην ιστορική πλατεία Λα Χεντίμ, γνωστή και ως«πλατεία της καταστροφής». Θα γνωρίσουμε εξωτερικά, το παλάτι του Μουλάι Ισμαήλ, με την μεγαλόπρεπη πύλη Μπάμπ Ελ Μανσούρ και τα τείχη της πόλης. Λίγος ελεύθερος χρόνος. Μετά από 65 χλμ άφιξη στη Φεζ και
τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η ΦΕΖ
Πρόγευμα. Η σημερινή ξενάγηση στην ιερή αυτή πόλη, περιλαμβάνει την 1ημουσουλμανική Μεντίνα του αραβικού κόσμου με τα 9.202 σοκάκια, μια από τις μεγαλύτερες του κόσμουκαι τα σούκς. Εκεί θα γνωρίσουμετην κορανική σχολήΜπου Ανανία και την εβραϊκή συνοικία Μελλάχ. Συνεχίζουμε να δούμε εξωτερικά το παλάτι των Μερενιδών που είναι το πιο παλιό του Μαρόκου, εξωτερικά το τζαμί Καραουίν, που ήταναπό τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του αραβικού κόσμου, το Μαυσωλείο του Μουλά Ιντρίς και τα ερείπια της νεκρόπολης των Μερενιδών. Επιπλέον αν υπάρχει χρόνος, θα δούμε τα Βυρσοδεψία.
Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη.Δείπνο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η       ΦΕΖ – ΜΙΝΤΕΛΤ – ΕΡΡΑΣΙΝΤΙΑ - ΕΡΦΟΥΝΤ
Αφήνοντας την Φεζ και αφού περιδιαβούμε τα χωριά του μέσου Άτλαντα, όπως το Ιφράν, το Μιντέλτ και την Ερασιντία, θα καταλήξουμε στην Ερφούντ.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η   ( ΕΡΦΟΥΝΤ &ΔΩΡΟ σαφάρι στη Μερζούγκα με jeep 4x4- )  ΤΙΝΕΡΧΙΡ– ΕΛ ΚΕΛΛΑΑ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣ Ή ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ
Αφύπνιση νωρίς το πρωί για να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία! Με ειδικά διαμορφωμένα jeep 4x4, θα αναχωρήσουμε για τους αμμόλοφους της Μερζούγκα όπου θα απολαύσουμε την ανατολή του ηλίου. Ακολούθως θα αφήσουμε την Ερφούντ και θα διασχίσουμε εντυπωσιακές οάσεις όπου θα περάσουμε από την Τινεχρίρ, την « πόλη με τις χίλιες κάσμπες», την πόλη Μ’ Γκούνα Έλ Κελλάα ή αλλιώς πόλη των ρόδων και την Σκούρα για να καταλήξουμε στην κοιλάδα Ντάντες ή περιοχή της Ουαρζαζάτ, την «Πύλη της ερήμου»,η οποία αποτελούσε παλιά οχυρό των Γάλλων Λεγεωνάριων.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η  ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣ/ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ - ΜΑΡΑΚΕΣ
Πρωινό και ημέρα ξενάγησης στην Ουαρζαζάτ. Η πόλη είναι το προπύργιο της ερήμου και διαθέτει δύο από τις ομορφότερες κάσμπες του Μαρόκου τις οποίες θα επισκεφθούμε. Η κάσμπα Ταουρίτ (εξωτερική επίσκεψη), πρώην τόπος κατοικίας του Πασά Γκλάουι, με τους πύργους που υψώνονται από τα παραδοσιακά σπίτια, θα σας συναρπάσει. Η δεύτερη κάσμπα, η Αϊτ Μπενχάντου απέχει 30 χλμ από την Ουαρζαζάτ και είναι πραγματικά μοναδική. Έχει ανακυρηχθεί από την Unesco ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Μεταφορά στο κοσμοπολίτικο Μαρακές.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η ΜΑΡΑΚΕΣ & Δώρο φολκλορικό Show με ποτό στο γνωστό ChezAli!
Πρόγευμα και ημέρα ξενάγησης στο Μαρακές.Μεταξύ των άλλων θα δούμε εξωτερικά το τζαμί Κουτούμπια, σύμβολο του Μαρακές, το παλάτι Ελ Μπαχία και το μουσείο Νταρ Σι Σαϊντ, πανέμορφο ανάκτορο που στεγάζει μια εντυπωσιακή συλλογή Μαροκινών Λαικών Τεχνών. Συνεχίζουμε με την φημισμένη πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή αλλιώς «Πλατεία των Θαυμάτων». Η Τζεμαά Ελ Φνα είναι σύμβολο του Μαρακές, όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεταιένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν οι υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι – εστιατόρια, οι γητευτές φιδιών,οι παραμυθάδες, οι μάγισσες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνίες των σουκς. Θα επισκεφθούμε επίσης τους πανέμορφους κήπους του Μαζορέλ, ιδιοκτησία του Υves Saint Laurent. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.
Για το βράδυ, σας προτείνουμε το φολκλορικό show με ποτό  στο ChezAli!  Διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η ΜΑΡΑΚΕΣ –ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής μας για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.


Γενικές σημειώσεις

    Ειδική τιμή αεροπορικού εισιτηρίου ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ & από/προς την υπόλοιπη Ελλάδα 150 € (Η τιμή είναι κατ'άτομο και κατόπιν διαθεσιμότητας)


    Ενδεικτικές πτήσεις ALITALIA
    ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ                   0555    0700
    ΡΩΜΗ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ    1320    1535
    ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ ΡΩΜΗ    1625    2030
    ΡΩΜΗ ΑΘΗΝΑ                   2150  #0045

Περιλαμβάνονται

    Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή μέσω ενδιάμεσου σταθμού
    Διαμονή και διατροφή όπως αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο
    Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
    Ξεναγήσεις/εκδρομές όπως αναφέρονται ανωτέρω
    Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
    Τοπικοί ξεναγοί & Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
    Είσοδοι σε μουσεία/μνημεία
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (Ενημερωθείτε για τις παροχές)
    Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται

    Φόροι αεροδρομίου 365€.
    Φιλοδωρήματα 20€
    Ποτά και αναψυκτικά κατά
    Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Positive SSL